Menu Nim Amsterdam
Private Lunch
Private Diner
High tea menu
Petit fours
Scone met jam en cream cheese
Belegd broodje
Stukje quiche
Soep
Thee (onbeperkt)
High tea menu deluxe
Petit fours
Scone met jam en cream cheese
Belegd broodje
Stukje quiche
Soep
Smoothie
Mimosa
Thee (onbeperkt)
Drie gangen lunch
Voorgerechten
Kruidige aardappelwafel (vegan)
met pulled oesterzwam, harissa saus, olijf en kruidensalade
Rosbief van kalf
met artisjok, kapperappel, crème van sud n’ sol en hollandaise schuim
Noodles van verse tonijn
met mango-pepersalsa, sesam, shiso blad en krullende bosui
Hoofdgerechten
Gevulde portobello (vegan)
met kruidenkorst, warme orzo salade, jalapeno-olie, microcress en gefrituurde peterselie
Gelakte rundernek
met bataat crème, courgette parisienne, bimi, paarse oerwortel en krokante aardappel
Licht-rokerige Portugese visstoof
met gebakken brood en gepofte cherrytomaatjes
Desserts
Tiramisu op eigen wijze
mascarpone, lange vingers, amaretto, koffie (kan zonder alcohol)
Lemon pie (vegan)
met speculoos gember bodem, mango coulis en amandel florentine
Kazen van KEF
4 verschillende kazen, druiven, kletzenbrood en cranberry jam
Vier gangen lunch
Voorgerechten
Kruidige aardappelwafel (vegan)
met pulled oesterzwam, harissa saus, olijf en kruidensalade
Rosbief van kalf
met artisjok, kapperappel, crème van sud n’ sol en hollandaise schuim
Noodles van verse tonijn
met mango-pepersalsa, sesam, shiso blad en krullende bosui
Tussengerechten
Gebakken kwartel
met gegrilde bimi, ingelegde rode ui en zwarte knoflookcrème
Kroketjes van oesterzwam (vegan)
met gegrilde bimi, ingelegde rode ui en zwarte knoflookcrème
Hoofdgerechten
Gevulde portobello (vegan)
met kruidenkorst, warme orzo salade, jalapeno-olie, microcress en gefrituurde peterselie
Gelakte rundernek
met bataat crème, courgette parisienne, bimi, paarse oerwortel en krokante aardappel
Licht-rokerige Portugese visstoof
met gebakken brood en gepofte cherrytomaatjes
Desserts
Tiramisu op eigen wijze
mascarpone, lange vingers, amaretto, koffie (kan zonder alcohol)
Lemon pie (vegan)
met speculoos gember bodem, mango coulis en amandel florentine
Kazen van KEF
4 verschillende kazen, druiven, kletzenbrood en cranberry jam
Vijf gangen lunch
Voorgerechten
Kruidige aardappelwafel (vegan)
met pulled oesterzwam, harissa saus, olijf en kruidensalade
Rosbief van kalf
met artisjok, kapperappel, crème van sud n’ sol en hollandaise schuim
Noodles van verse tonijn
met mango-pepersalsa, sesam, shiso blad en krullende bosui
Tussengerechten
Gebakken kwartel
met gegrilde bimi, ingelegde rode ui en zwarte knoflookcrème
Kroketjes van oesterzwam (vegan)
met gegrilde bimi, ingelegde rode ui en zwarte knoflookcrème
Entremet
Crème comté
met gebrande hazelnoot, gefrituurde bloemkool en toast
Spicy hummus (vegan)
met gebrande hazelnoot, gefrituurde bloemkool en toast
Hoofdgerechten
Gevulde portobello (vegan)
met kruidenkorst, warme orzo salade, jalapeno-olie, microcress en gefrituurde peterselie
Gelakte rundernek
met bataat crème, courgette parisienne, bimi, paarse oerwortel en krokante aardappel
Licht-rokerige Portugese visstoof
met gebakken brood en gepofte cherrytomaatjes
Desserts
Tiramisu op eigen wijze
mascarpone, lange vingers, amaretto, koffie (kan zonder alcohol)
Lemon pie (vegan)
met speculoos gember bodem, mango coulis en amandel florentine
Kazen van KEF
4 verschillende kazen, druiven, kletzenbrood en cranberry jam
Wijnarrangement
Drie gangen
€37,- (inclusief een glas bubbels bij binnenkomst)
Vier gangen
€45,- (inclusief een glas bubbels bij binnenkomst)
Vijf gangen
€51,- (inclusief een glas bubbels bij binnenkomst)
Drankpakket
Onbeperkt huiswijn, bier en fris
Drie gangen menu
Voorgerechten
Kruidige aardappelwafel (vegan)
met pulled oesterzwam, harissa saus, olijf en kruidensalade
Rosbief van kalf
met artisjok, kapperappel, crème van sud n’ sol en hollandaise schuim
Noodles van verse tonijn
met mango-pepersalsa, sesam, shiso blad en krullende bosui
Hoofdgerechten
Gevulde portobello (vegan)
met kruidenkorst, warme orzo salade, jalapeno-olie, microcress en gefrituurde peterselie
Gelakte rundernek
met bataat crème, courgette parisienne, bimi, paarse oerwortel en krokante aardappel
Licht-rokerige Portugese visstoof
met gebakken brood en gepofte cherrytomaatjes
Desserts
Tiramisu op eigen wijze
mascarpone, lange vingers, amaretto, koffie (kan zonder alcohol)
Lemon pie (vegan)
met speculoos gember bodem, mango coulis en amandel florentine
Kazen van KEF
4 verschillende kazen, druiven, kletzenbrood en cranberry jam
Vier gangen menu
Voorgerechten
Kruidige aardappelwafel (vegan)
met pulled oesterzwam, harissa saus, olijf en kruidensalade
Rosbief van kalf
met artisjok, kapperappel, crème van sud n’ sol en hollandaise schuim
Noodles van verse tonijn
met mango-pepersalsa, sesam, shiso blad en krullende bosui
Tussengerechten
Gebakken kwartel
met gegrilde bimi, ingelegde rode ui en zwarte knoflookcrème
Kroketjes van oesterzwam (vegan)
met gegrilde bimi, ingelegde rode ui en zwarte knoflookcrème
Hoofdgerechten
Gevulde portobello (vegan)
met kruidenkorst, warme orzo salade, jalapeno-olie, microcress en gefrituurde peterselie
Gelakte rundernek
met bataat crème, courgette parisienne, bimi, paarse oerwortel en krokante aardappel
Licht-rokerige Portugese visstoof
met gebakken brood en gepofte cherrytomaatjes
Desserts
Tiramisu op eigen wijze
mascarpone, lange vingers, amaretto, koffie (kan zonder alcohol)
Lemon pie (vegan)
met speculoos gember bodem, mango coulis en amandel florentine
Kazen van KEF
4 verschillende kazen, druiven, kletzenbrood en cranberry jam
Vijf gangen menu
Voorgerechten
Kruidige aardappelwafel (vegan)
met pulled oesterzwam, harissa saus, olijf en kruidensalade
Rosbief van kalf
met artisjok, kapperappel, crème van sud n’ sol en hollandaise schuim
Noodles van verse tonijn
met mango-pepersalsa, sesam, shiso blad en krullende bosui
Tussengerechten
Gebakken kwartel
met gegrilde bimi, ingelegde rode ui en zwarte knoflookcrème
Kroketjes van oesterzwam (vegan)
met gegrilde bimi, ingelegde rode ui en zwarte knoflookcrème
Entremet
Crème comté
met gebrande hazelnoot, gefrituurde bloemkool en toast
Spicy hummus (vegan)
met gebrande hazelnoot, gefrituurde bloemkool en toast
Hoofdgerechten
Gevulde portobello (vegan)
met kruidenkorst, warme orzo salade, jalapeno-olie, microcress en gefrituurde peterselie
Gelakte rundernek
met bataat crème, courgette parisienne, bimi, paarse oerwortel en krokante aardappel
Licht-rokerige Portugese visstoof
met gebakken brood en gepofte cherrytomaatjes
Desserts
Tiramisu op eigen wijze
mascarpone, lange vingers, amaretto, koffie (kan zonder alcohol)
Lemon pie (vegan)
met speculoos gember bodem, mango coulis en amandel florentine
Kazen van KEF
4 verschillende kazen, druiven, kletzenbrood en cranberry jam
Wijnarrangement
Drie gangen
€37,- (inclusief een glas bubbels bij binnenkomst)
Vier gangen
€45,- (inclusief een glas bubbels bij binnenkomst)
Vijf gangen
€51,- (inclusief een glas bubbels bij binnenkomst)
Drankpakket
Onbeperkt huiswijn, bier en fris
Culinaire ervaring
Je kunt kiezen voor een lunch of diner van meerdere gangen. Ook maken we graag een shared dining tasting menu. Als dit je voorkeur heeft dan horen we dit graag. Daarnaast kun je kiezen voor een bijpassend wijnarrangement en/of een drankenpakket. Uiteraard houden we daarbij rekening met eventuele dieetwensen en/of allergieën. Bekijk de opties gerust onder ons menu. Wat je ook kiest, onze chef kok creëert gegarandeerd een gastronomische ervaring.


Kom bij ons genieten
Reserveer je eigen private dining ruimte waar je door ons in de watten gelegd wordt. Heb je specifieke wensen? Vraag dan een offerte aan en wij reageren zo spoedig mogelijk.