Menu Nim Amsterdam
Private Lunch
Private Diner
High tea menu
Petit fours
Scone met jam en cream cheese
Belegd broodje
Stukje quiche
Soep
Thee (onbeperkt)
High tea menu deluxe
Petit fours
Scone met jam en cream cheese
Belegd broodje
Stukje quiche
Soep
Smoothie
Mimosa
Thee (onbeperkt)
Drie gangen lunch
Voorgerechten
Trio van knolselderij (vegan)
met gefrituurde tortilla, peterseliecrème en sjalot
Rouleaux van zalm
in een room van kerrie, met zeekraal, cherrytomaat, krokante prei en borage
Pâté Royal
terrine van kalfslever, kippendijen, varkenshaas, spek met pistache, toast, cornichons en compote van vijgen
Hoofdgerechten
Pompoenrisotto (vegan)
met structuren van pompoen, witte ui, hartige tuile, notenmix en kiemsalade
Poulet Truffé Pressé
krokant gebakken kippendij-truffeltoast met knolselderijmousseline, spruiten, beukenzwam en saus van morilles
Gebakken kabeljauw
pommes fondant, bloemkoolcrème, gebakken boerenkool en emulsie van knoflook-peperolie
Desserts
Chocolademousse (vegan)
met structuren van banaan en een vleugje karamel
Douceur de Nim
vanille sponge cake, met speculoosmascarpone en witte chocoladevelouté
Kazen van KEF
4 verschillende kazen, druiven, kletzenbrood en cranberryjam
Vier gangen lunch
Voorgerechten
Trio van knolselderij (vegan)
met gefrituurde tortilla, peterseliecrème en sjalot
Rouleaux van zalm
in een room van kerrie, met zeekraal, cherrytomaat, krokante prei en borage
Pâté Royal
terrine van kalfslever, kippendijen, varkenshaas, spek met pistache, toast, cornichons en compote van vijgen
Tussengerechten
Coquille van king boleet (vegan)
met vegan beurre noisette, amandel schaafsel en pastinaakcrème
Gebakken coquille
met beurre noisette, amandel schaafsel en pastinaakcrème
Hoofdgerechten
Pompoenrisotto (vegan)
met structuren van pompoen, witte ui, hartige tuile, notenmix en kiemsalade
Poulet Truffé Pressé
krokant gebakken kippendij-truffeltoast met knolselderijmousseline, spruiten, beukenzwam en saus van morilles
Gebakken kabeljauw
pommes fondant, bloemkoolcrème, gebakken boerenkool en emulsie van knoflook-peperolie
Desserts
Chocolademousse (vegan)
met structuren van banaan en een vleugje karamel
Douceur de Nim
vanille sponge cake, met speculoosmascarpone en witte chocoladevelouté
Kazen van KEF
4 verschillende kazen, druiven, kletzenbrood en cranberryjam
Vijf gangen lunch
Voorgerechten
Trio van knolselderij (vegan)
met gefrituurde tortilla, peterseliecrème en sjalot
Rouleaux van zalm
in een room van kerrie, met zeekraal, cherrytomaat, krokante prei en borage
Pâté Royal
terrine van kalfslever, kippendijen, varkenshaas, spek met pistache, toast, cornichons en compote van vijgen
Tussengerechten
Coquille van king boleet (vegan)
met vegan beurre noisette, amandel schaafsel en pastinaakcrème
Gebakken coquille
met beurre noisette, amandel schaafsel en pastinaakcrème
Entremet
Gebakken schorseneren (vegan)
met cranberries en coulis van rood fruit
Gebakken zwezerik
met cranberries en coulis van rood fruit
Hoofdgerechten
Pompoenrisotto (vegan)
met structuren van pompoen, witte ui, hartige tuile, notenmix en kiemsalade
Poulet Truffé Pressé
krokant gebakken kippendij-truffeltoast met knolselderijmousseline, spruiten, beukenzwam en saus van morilles
Gebakken kabeljauw
pommes fondant, bloemkoolcrème, gebakken boerenkool en emulsie van knoflook-peperolie
Desserts
Chocolademousse (vegan)
met structuren van banaan en een vleugje karamel
Douceur de Nim
vanille sponge cake, met speculoosmascarpone en witte chocoladevelouté
Kazen van KEF
4 verschillende kazen, druiven, kletzenbrood en cranberryjam
Wijnarrangement
Drie gangen
€37,- (inclusief een glas bubbels bij binnenkomst)
Vier gangen
€45,- (inclusief een glas bubbels bij binnenkomst)
Vijf gangen
€51,- (inclusief een glas bubbels bij binnenkomst)
Drankpakket
Onbeperkt huiswijn, bier en fris
Drie gangen menu
Voorgerechten
Trio van knolselderij (vegan)
met gefrituurde tortilla, peterseliecrème en sjalot
Rouleaux van zalm
in een room van kerrie, met zeekraal, cherrytomaat, krokante prei en borage
Pâté Royal
terrine van kalfslever, kippendijen, varkenshaas, spek met pistache, toast, cornichons en compote van vijgen
Hoofdgerechten
Pompoenrisotto (vegan)
met structuren van pompoen, witte ui, hartige tuile, notenmix en kiemsalade
Poulet Truffé Pressé
krokant gebakken kippendij-truffeltoast met knolselderijmousseline, spruiten, beukenzwam en saus van morilles
Gebakken kabeljauw
pommes fondant, bloemkoolcrème, gebakken boerenkool en emulsie van knoflook-peperolie
Desserts
Chocolademousse (vegan)
met structuren van banaan en een vleugje karamel
Douceur de Nim
vanille sponge cake, met speculoosmascarpone en witte chocoladevelouté
Kazen van KEF
4 verschillende kazen, druiven, kletzenbrood en cranberryjam
Vier gangen menu
Voorgerechten
Trio van knolselderij (vegan)
met gefrituurde tortilla, peterseliecrème en sjalot
Rouleaux van zalm
in een room van kerrie, met zeekraal, cherrytomaat, krokante prei en borage
Pâté Royal
terrine van kalfslever, kippendijen, varkenshaas, spek met pistache, toast, cornichons en compote van vijgen
Tussengerechten
Coquille van king boleet (vegan)
met vegan beurre noisette, amandel schaafsel en pastinaakcrème
Gebakken coquille
met beurre noisette, amandel schaafsel en pastinaakcrème
Hoofdgerechten
Pompoenrisotto (vegan)
met structuren van pompoen, witte ui, hartige tuile, notenmix en kiemsalade
Poulet Truffé Pressé
krokant gebakken kippendij-truffeltoast met knolselderijmousseline, spruiten, beukenzwam en saus van morilles
Gebakken kabeljauw
pommes fondant, bloemkoolcrème, gebakken boerenkool en emulsie van knoflook-peperolie
Desserts
Chocolademousse (vegan)
met structuren van banaan en een vleugje karamel
Douceur de Nim
vanille sponge cake, met speculoosmascarpone en witte chocoladevelouté
Kazen van KEF
4 verschillende kazen, druiven, kletzenbrood en cranberryjam
Vijf gangen menu
Voorgerechten
Trio van knolselderij (vegan)
met gefrituurde tortilla, peterseliecrème en sjalot
Rouleaux van zalm
in een room van kerrie, met zeekraal, cherrytomaat, krokante prei en borage
Pâté Royal
terrine van kalfslever, kippendijen, varkenshaas, spek met pistache, toast, cornichons en compote van vijgen
Tussengerechten
Coquille van king boleet (vegan)
met vegan beurre noisette, amandel schaafsel en pastinaakcrème
Gebakken coquille
met beurre noisette, amandel schaafsel en pastinaakcrème
Entremet
Gebakken schorseneren (vegan)
met cranberries en coulis van rood fruit
Gebakken zwezerik
met cranberries en coulis van rood fruit
Hoofdgerechten
Pompoenrisotto (vegan)
met structuren van pompoen, witte ui, hartige tuile, notenmix en kiemsalade
Poulet Truffé Pressé
krokant gebakken kippendij-truffeltoast met knolselderijmousseline, spruiten, beukenzwam en saus van morilles
Gebakken kabeljauw
pommes fondant, bloemkoolcrème, gebakken boerenkool en emulsie van knoflook-peperolie
Desserts
Chocolademousse (vegan)
met structuren van banaan en een vleugje karamel
Douceur de Nim
vanille sponge cake, met speculoosmascarpone en witte chocoladevelouté
Kazen van KEF
4 verschillende kazen, druiven, kletzenbrood en cranberryjam
Wijnarrangement
Drie gangen
€37,- (inclusief een glas bubbels bij binnenkomst)
Vier gangen
€45,- (inclusief een glas bubbels bij binnenkomst)
Vijf gangen
€51,- (inclusief een glas bubbels bij binnenkomst)
Drankpakket
Onbeperkt huiswijn, bier en fris
Culinaire ervaring
Je kunt kiezen voor een lunch of diner van meerdere gangen. Ook maken we graag een shared dining tasting menu. Als dit je voorkeur heeft dan horen we dit graag. Daarnaast kun je kiezen voor een bijpassend wijnarrangement en/of een drankenpakket. Uiteraard houden we daarbij rekening met eventuele dieetwensen en/of allergieën. Bekijk de opties gerust onder ons menu. Wat je ook kiest, onze chef kok creëert gegarandeerd een gastronomische ervaring.


Kom bij ons genieten
Reserveer je eigen private dining ruimte waar je door ons in de watten gelegd wordt. Heb je specifieke wensen? Vraag dan een offerte aan en wij reageren zo spoedig mogelijk.